Gemeente Toerisme Houthalen-Helchteren

Kasteel Engelhof - Bezoekerscentrum Hengelhoef

Tussen de knooppunten 74 & 75 op het fietsroutenetwerk, kan je ons zomerterras terugvinden. Op de binnenkoer van het kasteel, vlakbij het oude poortgebouw kunnen we jullie laten genieten van een lekker drankje en hapje midden in het groen!

Kom ons bezoeken op 16 april 2023 tussen 13u30 en 17u30 en ontmoet Benny, meester in de houtsnijkunsten! Hij laat je kennis maken met de kunst van het hout snijden terwijl je kan genieten van een lekker hapje en drankje op ons gezellige terras.

Word jij ambassadeur van Kasteel Engelhof? Leuk! Maak een foto van jezelf op ons domein, post de foto op je social media (instagram/facebook), voeg @kasteel_engelhof en #zuurstoftotnadenken toe en ontvang iets lekkers aan de toog! TIP: we zorgden voor een mooie polaroidkader aan ons kasteel 😉

Neem je zelf liever deel aan een activiteit? Dan kan je bij onze buren van Limburgs Landschap terecht. Op slechts 50 meter van ons terras leren ze je eetbare planten (her)kennen. Start: om 14u aan het bezoekerscentrum (Hengelhoefdreef 6). De gids van dienst is Claudio Cavaliere en de deelname is helemaal gratis (mits inschrijving via hengelhoef@limburgs-landschap.be). Door de code ‘HAP’ toe te voegen aan je inschrijving, ontvang je een bonnetje voor een drankje op het terras van Kasteel Engelhof.

Deel deze pagina

Infokantoor Visit Houthalen-Helchteren

Pastorijstraat 30 3530 Houthalen (Houthalen-Helchteren) Tel.+32 11 49 21 40 toerisme@houthalen-helchteren.be

Vandaag

open 9-12 uur en 14-19 uur
Morgen
open 9-12 uur en 14-19 uur