Bakkerij en koffiehuis ComPani

Je kan er terecht voor je dagelijks brood, een lekker belegd broodje, hartig gebak, verse soep of een overheerlijke pizza.

Compani is opgericht door mensen die actief zijn rond ontwikkelingssamenwerking en fairtrade. Het is een bakkerij en koffiehuis in het centrum van Houthalen. Je kan er terecht voor je dagelijks brood, een lekker broodje, hartig gebak, een verse tas soep of een overheerlijke pizza. Daarnaast kan je ter plaatse ook gezellig een tasje koffie drinken en proeven en genieten van al hun lekkers. 

Kansen geven

ComPani staat voor lekker, puur en eerlijk eten. Wij geloven in korte keten, in lokale en kleinschalige productie, in authentieke en eerlijke producten en in weten wat je eet. ComPani is niet alleen eerlijk eten maar ook een middel om nog veel meer te realiseren dan enkel lekker en gezond eten. Alles wat we doen, doen we met bijzondere aandacht en omkadering voor onze medewerkers. Hen laten groeien, is onze grootste realisatie.

Korte keten

Op de kaart vind je eerlijke en smaakvolle producten volgens het principe van de korte keten. De groentjes komen uit onze eigen biotuin, het vlees van onze biologisch geteelde dieren, en onze leveranciers zijn lokale boeren. Voedsel dat met liefde en vakmanschap werd geteeld en klaargemaakt, van zaadje tot op je bord.

Naar top