Gemeente Toerisme Houthalen-Helchteren

Picknicken

Wat is er zaliger dan een mooi plekje , een heerlijk zonnetje en een lekker gevulde picknickmand die je samen met familie en vrienden opsmikkelt?

Ontdek hier alle info van onze drie sympathieke partners (De Bosberg, La Reine sucrée en Delhaize) en de inhoud van hun smaakvolle picknickpakketten.

Je kan kiezen voor een 2-persoonspakket, een gezinspakket of een Picknick de Luxe. Ook een vegetarische picknick is op aanvraag verkrijgbaar. Zelfs voor een groepspicknick kan je reserveren.

Als verpakking kan je kiezen uit een handige papieren draagzak (gratis) of een rieten picknickmand (mits betaling van een waarborg).

picknickmand en dekentje'

Download hier onze flyer met alle info.

Nieuw bij het gezinspakket!

Verrassingstasje ‘For Kids Only’

Bij aankoop van een gezinspakket - en zo lang de voorraad strekt - voorziet het team toerisme gratis een tof extraatje ‘For Kids Only’: een kleurrijk verrassingstasje, gevuld met leuke spelletjes en zoete versnaperingen. Perfect om de smakelijke en gezellige picknick af te ronden, terwijl de ouders nog even kunnen genieten van een bijkomend rustmomentje.

Maar niet voor lang natuurlijk, want de kids staan al te popelen om op ontdekkingstocht te gaan in de natuur. Vervul de 10 plezierige opdrachtjes aan de hand van het mini doe-boekje uit het verrassingstasje en win een prachtig picknickdekentje door een mooie foto van jouw lievelingsopdracht te posten op onze Facebookpagina ToerismeHH.

Wedden dat jouw kids willen terugkomen?

Picknickpakket ‘kado’ geven? 

Tot eind september kan je aan de balie van team toerisme een kadobon voor een rijkgevuld picknickpakket kopen ter waarde van 20 euro (2-persoonspakket) of 32 euro (gezinspakket/luxe gezinspakket).

Je kan deze kadobon enkel inruilen bij De Bosberg of La Reine sucrée.

Een ideaal geschenk om je lief, familie of vrienden eens lekker mee te verrassen!

Vergeet je picknickdeken niet …

Met 2 kleurrijke anti stress balletjes en ons geruit picknickdeken kan je punten verdienen. Diegene met de hoogste score wint!

Te koop aan de balie van team toerisme voor 19 euro.

picknickdekentje

Infokantoor Visit Houthalen-Helchteren

Pastorijstraat 30 3530 Houthalen (Houthalen-Helchteren) Tel.+32 11 49 21 40 toerisme@houthalen-helchteren.be

Vandaag

open 9-12 uur en 14-19 uur
Morgen
open 10-12 uur