Paintball/lasergame

Duik in een wereld vol actie en adrenaline bij De Plas in Kelchterhoef!  Ontdek het paintball- en lasergameparadijs, waar avontuurlijke uitdagingen en teamgeest samenkomen! 🎮

🎨 Paintball: Laat de verfballen vliegen en ervaar de ultieme paintball-ervaring. Strategie, snelheid en teamwork komen samen voor een onvergetelijk avontuur!

👾 Lasergamen: Stap in de futuristische wereld van lasergamen, waar precisie en tactiek de sleutels tot succes zijn. Ga de strijd aan met vrienden of collega's in een spannend spel vol licht en geluid!

🌳 Midden in de natuur: Geniet van de prachtige omgeving van De Plas terwijl je de spanning van paintball en lasergamen beleeft. Een unieke ervaring midden in de natuur!

👫 Voor groepen en teams: Of je nu een teambuilding organiseert, een verjaardagsfeestje viert of gewoon een dag vol plezier wilt beleven, de paintball- en lasergame-activiteiten zijn geschikt voor leeftijden vanaf 8 jaar en voor alle gelegenheden.   

🚀 Reserveer nu: Wacht niet langer! Boek jouw paintball- en lasergame-avontuur bij Kelchterhoef en maak je klaar voor een dag vol spanning en plezier. 

Naar top