Vakantiepark Molenheide

Kindvriendelijkste vakantiepark van België
Zin in een fantastische vakantie in het meest kindvriendelijke vakantiepark van België? Dan moet je in Park Molenheide zijn. Voor jong en oud valt hier van alles te beleven.

Kinderdromen worden in Molenheide werkelijkheid. De belangrijkste reden is dat Park Molenheide bij zon of bij regen alle faciliteiten biedt voor een leuke vakantie. Kinderen kunnen urenlang overdekt spelen in het speelparadijs (met 20.000m2 de grootste van Limburg) terwijl papa en mama in Tom's Herberg eten of drinken en uitkijken op het speelparadijs, zwemmen in Aquapolis met 4 fantastische glijbanen inclusief peuterbad voor de allerkleinsten of een spannend potje golf samen met papa en mama in de Mijn. Winnaar van de Thea-award en de grootste mini-golf van Europa.

Zwemparadijs Aquapolis

Een wereld vol verrassingen en plezier, dat is het Aquapolis van Park Molenheide. Een prachtig zwem- en speelparadijs voor alle leeftijden met 4 ruime zwembaden. Voor de allerkleinste gasten is er het kabouterbad met speeltoestellen en blussende kabouters. Samen met de 32 graden zorgt dit voor een groot waterplezier.

Het indoorspeelparadijs van België

Klimmen en klauteren op enorme speeltoestellen, 'racen' met de minicars en voetballen in de voetbalkooi. Kids Valley is een groot speelparadijs in het hoofdgebouw van Park Molenheide. Veilig spelen voor de kinderen en lekker relaxen voor de ouders bij Tom's Herberg.

Grootste indoor mini-golf van Europa

De nieuwste attractie en winnaar van THEA-Award for outstanding achievement worldwide, is een werkelijk unieke, tot ieders verbeelding sprekende indoor minigolf. Ben je dapper en heb je niet snel schrik? Bezoek dan zeker eens de grootste indoor mini-golf van Europa op Park Molenheide.

Wild- en Wandelpark

Kom tot rust in het schilderachtige groen, geniet van de geur van hars en dennennaalden, bespied een eekhoorntje dat knabbelt aan een dennenappel, heb terug oog voor de kleine dingen van het leven. In het aangrenzende Wild- en Wandelpark dartelen herten en reeën vrij rond en stappen spontaan op het door kinderen aangereikte brood toe.

Piraten bowling

Themabowlen kan bij Park Molenheide, gooi met het hele gezin een strike door de dag af te sluiten in onze bowling. De bowling heeft het thema 'Piraten' compleet met alle elementen die daarbij horen zoals kanonnen en masttouwen. De hele bowling bevindt zich op het dek van een galjoenschip. Park Molenheide heeft in totaal 4 gethematiseerde bowlingbanen. 

Voetbal- en basketbalvelden

Voor de voetbal- en basketballiefhebbers heeft Park Molenheide speciaal een professioneel veld laten aanleggen. Een kunstgrasveld waar, in elk seizoen, naar hartenlust gesport kan worden. Een hele belevenis voor jong en oud. Het kunstgrasveld vindt u direct tussen de bungalows.

Buitenspeeltuinen

Heerlijk buiten genieten van het mooie weer in de buitenspeeltuinen. Op het vakantiepark van Molenheide vind je diverse kleinere en grotere buitenspeeltuinen. De buitenspeeltuinen vind je tussen de bungalows of direct grenzend aan het kampeerterrein. Op het middenterrein kan tevens gezwommen worden in de zomer. Optimaal genieten van je vakantie doe je bij Park Molenheide.

Bezoek de website van vakantiepark Molenheide

Naar top